Echipa

In 2014 am infintat societatea Bikes and More SRL, si fondatorul s-a gandit sa dezvolte un departament de servicii cu specialitatea de curatatorie profesionala care sa fie si eficienta si ecologica, adică consum foarte mic de apa si foarte putine substante chimice sau chiar deloc.

Avand in vedere ca in domeniul de intretinere mijloace de transport, statiile de spalare auto mecanizate dar si manuale nu ofereau o curatare performanta profesionala nici pentru interior si nici pentru exterior am decis sa implementez in prima faza o metoda ecologica cu care sa se realizeze o curatare interioara performanta si profesionala.

Metoda pe care am aplicat-o si care se raspandeste  in multe tari din lume, este curatarea cu abur la temperatura inalta pana la 160 ° C.

Noi am curatat de la automobile pana la scaune si sofe in restaurante si hoteluri inclusiv scaune pentru copii si carucioare pentru copii.

Rezultatul este uimitor. Noi curatam toate suprafetele si toate materialele care dupa interventia noastra, nu sunt numai curate, ele sunt si dezinfectate. Clientii nostrii apreciaza  acest lucru si sunt foarte multumiti de serviciile noastre.

In etapa a doua de dezvoltare a servicilor noastre am implentat un domeniu mai complex, adica activitatea de detailing care includea si tratamentul exterior al autoturismelor. Aceasta activitate de curatire, spalare manuala, verificare amanuntita a starii vopselei si a lacului, tratare speciala, polisarea, lustruirea etc, se completeaza cu spalarea manuala a jantelor, de la caz la caz, demontarea rotilor si spalarea caroseriei acolo unde nu se poate ajunge cu vapul, pregatirea manuala pentru spalarea spatiului mortor si multe alte detalii.

In etapa a treia am adaugat un domeniu de mare sensibilitate. Echipa noastra a invatat sa reconstitue anumite uzuri a capitonarilor cu piele in special la volan, la scaune etc.

Aici am invatat sa alegem etapele de lucru, sa selectionam si sa realizam cu atentie culorile si nuantele care trebuie aplicate pentru a readuce componentele de piele aproape la  starea lor initiala. Este o operatiune deosebita.

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
PROGRAMARE
Quick Menu IconDetailing auto Quick Menu IconSpalatorie auto Quick Menu IconGalerie foto
Quick Menu Icon Products Servicii
Acest site foloseste cookie-uri pentru a va oferi o experienta cat mai buna. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea acestora.