Polisare

Polisarea in sine este doar o parte din procesul pe care il efectuam masinii cand o pregatim pe exterior. Se incepe cu o spalare in detaliu, care consta in mai multi pasi incluzand si curatarea jantelor, dupa caz un detailing al motorului, o decontaminare chimica dupa care o decontaminare mecanica. Dupa ce se usuca masina cu ajutorul aerului comprimat incepe procesul numit polisare, care si el la randul lui consta in mai multi pasi. Dupa caz se pot face de la polisari 1-step pana la polisari cu 5-6 treceri cu paste specifice de granulatii diferite . La final se pot aplica o multime de ceruri, protectii ceramice, coatinguri hidrofobe.

Protectia ceramica este un coating care se aplica dupa polisarea finala a lacului pentru a mentine si a proteja luciul lacului pe o perioada foarte indelungata. Ofera o protectie ridicata impotriva tuturor atacurilor poluante externe, cum ar fi murdaria din trafic, insecte, ploi acide, sare si razele UV.

Datorita compozitiei speciale a acestui produs pe baza de dioxid de siliciu (SIO2), vehiculul dvs. este protejat si arata fantastic timp indelungat. Imbunatateste duritatea lacului care creste pana la 9 h cu un strat de protectie in functie de scara de mohs. Aceasta protectie va asigura, de asemenea, ca micutele zgarieturi si vartejuri sunt mai putin susceptibile sa apara.

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
PROGRAMARE
Quick Menu IconDetailing auto Quick Menu IconSpalatorie auto Quick Menu IconGalerie foto
Quick Menu Icon Products Servicii
Acest site foloseste cookie-uri pentru a va oferi o experienta cat mai buna. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea acestora.